Tulip Inn De Valk - Franeker - Nederland

Offerte aanvragen
Accommodatie-Type: Hotel

Tulip Inn de Valk

Tulip Inn de Valk biedt u een gemoedelijke ambiance voor een lange vakantie of een leuk nachtje weg.

We beschikken over 42 hotelkamers met gratis koffie en thee voorziening en gratis WIFI, een gezellig restaurant, een aparte rookkamer, een speelkamer voor de kinderen, 4 vergaderzalen en is gelegen op ongv. 5 minuten van het centrum van Franeker en 3 minuten van de A31.

Ontdek de vele bezienswaardigheden die Franeker "de ster van de Elfsteden" te bieden heeft. Zo is het Eise Eisinga Planetarium op 10 minuten loopafstand van het hotel, maar ook het Martena museum en de mooie panden die het "oude academie stadje" te bieden heeft zijn zeker de moeite waard.

Ligging

Vanuit Franeker is een uitstapje naar het kustplaatsje Harlingen of naar de Friese hoofdstad Leeuwarden snel gemaakt. In Harlingen stapt u bovendien in een handomdraai aan boord van een waddenboot om een dagje heerlijk uit te waaien op één van de Waddeneilanden.

Faciliteiten

GRATIS INTERNET IN HET GEHELE HOTEL

Tulip Inn De Valk Franeker beschikt over 42 kamers, verdeeld in drie verschillende typen:

Comfort
Deluxe
Superior

Alle kamers zijn rookvrij. De meeste kamers zijn op de begane grond gelegen. De Deluxe kamers, vier Superior familie kamers en 6 Comfort kamers liggen op de eerste verdieping en zijn met de trap of lift bereikbaar. De laatste 6 Comfort kamers zijn op de tweede verdieping gelegen en alleen met de trap te bereiken.

Ligging