Tulip Inn Amsterdam Centre - Amsterdam - Nederland

Offerte aanvragen
Accommodatie-Type: Hotel

Tulip Inn Amsterdam Centre

Dit stadshotel heeft in totaal 93 kamers in 10 monumentale panden uit de achttiende eeuw. Het hotel biedt dan ook een unieke indeling en een zeer bijzondere atmosfeer. Een restaurant en een ruime lobby met een aangename bar zijn ook aanwezig. Voor vergaderingen biedt het hotel de multifunctionele Tulp en Berlage conferentieruimten. Er is internettoegang beschikbaar (tegen betaling).

Faciliteiten

Faciliteiten gratis Dit stadshotel heeft in totaal 93 kamers in 10 monumentale panden uit de achttiende eeuw. Het hotel biedt dan ook een unieke indeling en een zeer bijzondere atmosfeer. Een restaurant en een ruime lobby met een aangename bar zijn ook aanwezig. Voor vergaderingen biedt het hotel de multifunctionele Tulp en Berlage conferentieruimten. Er is internettoegang beschikbaar (tegen betaling). Tot ca. begin september vinden er renovatiewerkzaamheden plaats op de 3e en 4e verdieping van het hotel. Werkzaamheden vinden dagelijks plaats tussen 9-20 uur.

Ligging & streek

Ligging Dit hotel ligt vlakbij alle belangrijke attracties, het centraal station, de Dam, de rondvaartboten, het Damrak en de Bijenkorf zijn binnen 3 minuten wandelen te bereiken. Verder biedt het openbaar vervoer directe aansluitingen naar de luchthaven Schiphol (15 kilometer afstand), de RAI en het WTC. Vanaf het centraal station kan het hotel in 3 minuten wandelen worden bereikt. Loop vanaf het centraal station over de centrale brug naast de rondvaartboten. Aan het einde van de rondvaartboten linksaf. Neem nu de eerste straat naar rechts. Het hotel ligt 30 meter verder.

Extra informatie

Bijzonderheden American Express, Diners Club, MasterCard en VISA worden in dit hotel als betaalmiddel geaccepteerd.

Bars en restaurants Het ontbijt wordt als buffet aangeboden.

Ligging