Tugu Bali - Canggu - Indonesie

Offerte aanvragen
Accommodatie-Type: Hotel

Hotel Tugu Bali ligt in Canggu en beschikt over een omvangrijke eigen collectie antieke Balinese, Javaanse en Aziatische kunstobjecten. Het hotel ligt aan het Echo-strand, langs de kust ten noorden van Seminyak. Het hotel wordt omgeven door privétuinen en beschikt over een buitenzwembad een panoramisch uitzicht op de zonsondergang, en 5 eigen themarestaurants. Er is gratis WiFi in de openbare ruimtes.

Hotel Tugu Bali ligt op ongeveer 12 kilometer van het centrum van Seminyak en Tanah Lot. De dichtstbijzijnde luchthaven is de internationale luchthaven Ngurah Rai, op 45 minuten rijden.

De suites van Hotel Tugu hebben airconditioning en een Aziatische inrichting met houten meubels. De kamers zijn voorzien van satelliet-tv, een minibar en een persoonlijk kluisje. Sommige bieden uitzicht op de oceaan en toegang tot een eigen dompelbad. De eigen badkamers zijn uitgerust met een regendouche en een ruim ligbad.

Het hotel biedt een hot tub en holistische massages in de spa. Bij de 24-uursreceptie kunt u terecht voor een verscheidenheid aan binnen- en buitenactiviteiten, tourarrangementen, een ticket- en een conciërgeservice. Wekelijks zijn er in de avonduren live Balinese dans en muzikale optredens van lokale muzikanten.

Het eigen restaurant serveert een verscheidenheid aan gerechten, variërend van authentiek Indonesisch tot Chinees en Japans. U kunt kiezen of u binnen wilt dineren, in de tuinen of in één van de thematische eetruimtes.

Ligging