Tsilivi Admirals - Planos tsilivi - Griekenland

Offerte aanvragen
Accommodatie-Type: Hotel

Hotel Tsilivi Admirals:

In dit gezellige hotel krijgt het hele gezin gratis toegang tot het nabijgelegen aquapark! Dit zal het een onvergetelijke vakantie maken!

Ligging:

Hotel Tsilivi Admirals is gelegen op ca. 50 meter van het zandstrand en op ca. 50 meter van het gezellige centrum.

Aan een mooie uitgestrekte baai ligt de levendige badplaats Planos Tsilivi. Deze plaats biedt u uitgebreide mogelijkheden tot het beoefenen van watersporten of eenvoudigweg te genieten van een strandvakantie. Er is een gezellig centrum met leuke winkels, terrassen, restaurants en veel uitgaansgelegenheden. Verder is Planos Tsilivi een prima uitgangspunt voor excursies naar de bezienswaardigheden die Zakynthos te bieden heeft.

Faciliteiten:

Lobby met receptie, liften, tegen betaling wifi in de openbare ruimtes, tv-ruimte, bar, pool-/snackbar en buffetrestaurant. 2 Zwembaden met geïntegreerd kindergedeelte, zonneterras met ligbedden en parasols. Op ca. 250 m bevindt zich het geweldige aquapark waar u gratis toegang heeft.

Sport & Ontspanning:

Tafeltennis, biljart en minivoetbal. Elke avond is er een leuk animatieprogramma met o.a. Griekse avond, karaoke en disco.

Kamers:

1-Kamerappartement: 1-3 pers. Verzorgd ingerichte woon-/slaapkamer met airco, tv, huurkluisje, kitchenette met o.a. koelkast, oven, kookplaten en waterkoker. Badkamer met bad of douche en föhn. Balkon of terras met zitje (1A/2A/3A). 2-Kamerappartement: 2-4 pers. Als 1-kamerappartement, echter met een extra slaapkamer (2B/3B/4B).

Verzorging:

All inclusive ontbijt, lunch en diner in buffetvormlokale (alcoholische) drankjes van 09:00-23:00 uursnacks van 10:00-12:00 en van 15:00-17:00 uurgratis toegang tot het aquapark

Ligging