Intercity Freiburg - Freiburg - Duitsland

Offerte aanvragen
Accommodatie-Type: Hotel

Dit stadshotel heeft op 9 etages in totaal 152 kamers. De ontvangsthal van het hotel biedt de gasten een uitnodigend receptiegedeelte met lift. Verder heeft het gebouw een conferentiezaal, een gezellige bar en een à la carte restaurant. Ook kunt u bij het hotel fietsen huren. Bij het hotel bevindt zich een openbare ondergrondse parkeergarage (tegen betaling).

Ligging Dit aantrekkelijke hotel ligt direct in de binnenstad, slechts ongeveer 100 m het centraal station. Vele winkel- en amusementsmogelijkheden van de stad bevinden zich in de onmiddellijke omgeving van het hotelgebouw en zijn gemakkelijk te voet te bereiken. Bekende bezienswaardigheden van Freiburg waaronder de Freiburger Münster, het historische winkelcentrum of de Freßgäßle-markt, bevinden zich eveneens in de onmiddellijke omgeving van het hotel.

Kamers De stijlvol ingerichte kamers van het hotel hebben alle en eigen badkamer/wc met haardroger. Alle gezellige gastenkamers hebben verder een telefoon en een satelliettelevisie. Verder zijn een minibar, een huurkluis en een individueel regelbare verwarming standaard in de kamers.

Ligging