InterCity - Munchen - Duitsland

Offerte aanvragen
Accommodatie-Type: Hotel

Dit hotel InterCity in Munchen Duitsland van de betere middenklasse werd in 2003 gerenoveerd en heeft een hoofdgebouw met 5 verdiepingen. In totaal zijn er 198 kamers, waarvan 99 éénpersoons-, 95 tweepersoonskamers en 4 suites. In het van airconditioning voorziene gebouw is er een ontvangsthal met 24-uursreceptie, een hotelkluis, een garderobe, een wisselkantoor en een lift. Het hotel heeft voor haar gasten een bar en een van airconditioning voorzien restaurant (kinderstoeltjes aanwezig). Verder is er een conferentieruimte en een openbare internetterminal met WLAN. Auto's kunnen tegen betaling op de eigen parkeerplaats of in de parkeergarage van het hotel worden gestald. Room- en wasservice (tegen betaling), geluidsgeïsoleerde ramen, kamers voor gehandicapten (op verzoek te boeken) en niet-roken etages completeren het aanbod.

Ligging

Dit attractieve conferentiehotel van de betere middenklasse ligt direct bij het centraal station, in het stadscentrum van München. Alle openbare vervoersmiddelen, evenals discotheken, bars, restaurants en mogelijkheden om te winkelen liggen direct voor het gebouw. Naar het terrein van het Oktoberfeest, de Marienplatz, de Karlsplatz/Stachus en het Duitse Theater is het slechts ca. 5 minuten. De dichtstbijzijnde luchthaven ligt op slechts ca. 40 km afstand van het hotel.

Faciliteiten

Dit hotel van de betere middenklasse werd in 2003 gerenoveerd en heeft een hoofdgebouw met 5 verdiepingen. In totaal zijn er 198 kamers, waarvan 99 éénpersoons-, 95 tweepersoonskamers en 4 suites. In het van airconditioning voorziene gebouw is er een ontvangsthal met 24-uursreceptie, een hotelkluis, een garderobe, een wisselkantoor en een lift. Het hotel heeft voor haar gasten een bar en een van airconditioning voorzien restaurant (kinderstoeltjes aanwezig). Verder is er een conferentieruimte en een openbare internetterminal met WLAN. Auto's kunnen tegen betaling op de eigen parkeerplaats of in de parkeergarage van het hotel worden gestald. Room- en wasservice (tegen betaling), geluidsgeïsoleerde ramen, kamers voor gehandicapten (op verzoek te boeken) en niet-roken etages completeren het aanbod.

Bars en restaurants

's Ochtends wordt u een ontbijt aangeboden. U kunt het ontbijt zelf aan een buffet samenstellen. De lunch en het avondeten kunnen à la carte worden gekozen.

Extra informatie

Bijzonderheden

Uw kamerkaart kunt u in het openbaar vervoer als vervoerskaartje gebruiken. De volgende creditcards worden als betaalmiddel geaccepteerd: American Express, Visa Card, MasterCard, Diners Club en JCB.

De comfortabel ingerichte kamers beschikken over een badkamer met douche, wc, ligbad en haardroger, telefoon, satelliet-/kabeltelevisie, internettoegang, airconditioning (individueel regelbaar), tweepersoonsbed, kingsize bed, minibar, huurkluis en zithoekje. Alle kamers zijn voorzien van vloerbedekking.

Type A2A: A2A

Ligging