71 Nyhavn - Kopenhagen - Denemarken

Offerte aanvragen
Accommodatie-Type: Hotel

Elegant en sfeervol hotel gevestigd in een voormalig pakhuis, anno 1804. Gelegen op het mooiste hoekje van de haven in de levendige wijk Nyhavn. Maak kennis met de voortreffelijke Deense keuken in het restaurant 'Pakhuskealderen' van het hotel. Enkele kamers kijken uit op de bekende Nyhavn. Een verblijf in dit hotel is een belevenis opzich.

Algemene informatie over Hotel 71 Nyhavn Hotel, openbare bushalte op ca. 200 m, Onze classificatie 4 sterren, voltage 220 volt, officieel erkende milieuvriendelijke accommodatie en ligging: levendige omgeving

Groene accommodatie Het hotel heeft het erkende milieukeurmerk Green Key. Dit houdt in dat de accommodatie vergaande maatregelen neemt voor het bewust omgaan met water, energie en afval.

Overzicht Elegant en sfeervol hotel gevestigd in een voormalig pakhuis, anno 1804. Gelegen op het mooiste hoekje van de haven in de levendige wijk Nyhavn. Maak kennis met de voortreffelijke Deense keuken in het restaurant 'Pakhuskealderen' van het hotel. Enkele kamers kijken uit op de bekende Nyhavn. Een verblijf in dit hotel is een belevenis opzich.

Unique Selling Points Gelegen aan de bekende Nyhavn, Nabij het Amalienborg kasteel, Ambiance, Deense keuken en Groene accommodatie

Faciliteiten van Hotel 71 Nyhavn Receptie: kluisjes en internetfaciliteiten

Eten en drinken Er is 1 restaurant en Er is 1 bar

Ligging